Pooblaščeni servis za Philips Kontaktni podatki
 

Pravni poduk

Print

Izključitev odgovornosti

Spletna stran www.ntt.si in vse njene podstrani so postavljene in vzdrževane odgovorno, ter skrbno. Podjetje NTT, d.o.o. ne more zagotavljati točnost ali pravilnost vseh objavljenih informacij. Vsi podatki na spletni strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje NTT, d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


IZVENSODNO REŠEVANJE SPOROV

NTT, d.o.o. skladno z zakonskimi normami ne priznava nikakršnega reševalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

NTT, d.o.o., kot ponudnik blaga omogoča spletno trgovino na območju RS, v skladu z zakonom na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Povezava na stran

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.
Po povzetju, po predračunu ali po pogodbi.  Več o tem...
Pošta Slovenije ali osebni dvig.  Več o tem...
V roku 45 dni brez obveznosti.  Več o tem...
Strani so vzdrževane skrbno in odgovorno.  Več o tem...
Politika zasebnosti in varovanje osebnih podatkov.  Več o tem...