Poslanstvo

Imate Philipsov aparat in potrebujete nov nadomestni del, pa ne veste kje bi ga kupili?

Se vam je razbil vrček kavnega aparata? So se vam obrabila rezila ali mrežice? Potrebujete novo vrečko, filter ali krtačo za vaš sesalnik? Je zadnji čas, da zamenjate vodni filter? Vam je pes obgrizel daljinski upravljalnik ali pa vam je enostavno padel na tla in se razbil? In končno, se vam je vaš Philipsov aparat pokvaril in ste sedaj slabe volje?

Ne skrbite, mi smo tukaj zato, da rešimo vaše težave.

Smo pooblaščena servisna organizacija za PHILIPS v Sloveniji in ekskluzivni uvoznik originalnih rezervnih delov neposredno iz centralnega Philipsovega skladišča. To vam zagotavlja, da boste lahko pri nas dobili ves pribor, dodatno opremo in rezervne dele za Philipsove aparate in kavne aparate SAECO, kar jih je sploh možno dobiti.

Vse artikle lahko naročite preko našega spletnega obrazca za naročila (zavihek "Naročanje"), preko našega e-mail naslova info@ntt.si ali preko telefona (03) 897 39 50, nekateri najbolj prodajani artikli pa so vam na voljo tudi v naši spletni trgovini.

Na sedežu podjetja v Velenju je centralni servis PHILIPS, VIVAX, OVERMAX in LIONELO za vso Slovenijo. Naši serviserji se redno izobražujejo na seminarjih v tujini. Vgrajujemo izključno originalne rezervne dele, kar je zagotovilo, da bo vaš aparat popravljen optimalno in v najkrajšem možnem času.

Torej, sporočite nam kaj potrebujete, pokličite nas, pošljite nam e-pošto in potrudili se bomo rešiti vašo težavo.