NTT d.o.o. - CENTRALNI SERVIS ZA PHILIPS, VIVAX, OVERMAX, LIONELO


Servis smo preselili na novo lokacijo: Štrbenkova cesta 4, 3320 Velenje (nasproti Lidla).

Na Štrbenkovi cesti 4, 3320 Velenje, je centralni servis za potrošno elektroniko (LED TV, avdio in video tehniko) ter servis za male gospodinjske aparate in aparate za osebno nego PHILIPS, centralni servis za proizvode VIVAX (LED TV, pametni telefoni, tablični računalniki in mali gospodinjski aparati), OVERMAX in LIONELO.

V primeru okvare aparata lahko le-tega prinesete osebno na naš servis v Velenju, lahko pa ga tudi pošljete po pošti - priporočamo uporabo naše pogodbene kurirske službe DPD d.o.o. - prevzem paketa naročite na njihovo tel. št.: (01) 513 23 04.

Aparat morate primerno zapakirati, po možnosti v originalno embalažo, da med prevozom ne bi utrpel poškodb.

V primeru, da je vaš aparat v garanciji in ga nameravate poslati po pošti, vas prosimo, da pokličete našo pogodbeno kurirsko službo DPD d.o.o. na njihovo tel. št. (01) 513 23 04 in jim naročite odvoz aparata (paketa) na naš servis. Poštnino v tem primeru plača NTT d.o.o. kot prejemnik paketa. Če aparat ni v garanciji, poštnino plačate vi kot pošiljatelj.

Aparatu obvezno priložite opis napake ter račun (samo, če je v garanciji), garancijski list (samo, če je v garanciji) in vaše kontaktne podatke (ime, priimek ter naslov). Priporočljiva je tudi vaša telefonska številka (GSM) in elektronski naslov, na katerega vam bomo lahko poslali identifikacijsko kodo vašega delovnega naloga. Z vnosom kode na zavihku "Servis - status popravila" boste lahko preverili status popravila vašega aparata.

Delovni čas servisa

  • vsak dan od ponedeljka do petka: od 7h - 15h